За нас

Скоро секој деновиве сака модерно-практична верзија на нивната веб-страница. Во полето на дизајнирање и развој на веб-страница, брзо се снаоѓаме. Создаваме верзија на веб-дизајн страница за секоја резолуција. Одржување на веб страни и фејсбук фан страни.
Земете ја вашата одлука денес ……
Добијте целосна одговорна веб-страница за вашиот бизнис …
Нашите услуги вклучуваат:
Дизајн на лого
Брошури и каталог
Изработка на визит-картички
Ознаки на отворено и затворено
Банери
Дизајн на флаери
Дизајн на маици
Промотивни артикли за подароци
Веб дизајн
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ! 

chn_dizajn@protonmail.com