Blossom Themes

Blossom Themes обезбедува колекција богата со WordPress теми, со прекрасни женски дизајни. Можете да добиете теми на WordPress со пријатни комбинации на бои и привлечна типографија.

Сите теми на Blossom WordPress се одговорни, оптимизирани за пребарувачот, вклучуваат елегантна типографија, лесен интерфејс, итн. Имаме и дизајни за употреба, кои го привлекуваат вниманието на вашата публика.

Некои од стандардните одлики во нашите теми се:

– Неограничени опции во боја
– Вклучува 900+ фонтови на Google
– Превод е подготвен
– Интеграција на социјалните медиуми
– Повеќе дизајни на почетната страница
– Добро дизајнирани обрасци за генерација на олово
– Поддржува додаток на WooCommerce
– Беспрекорно надградба на премиум верзија

Еве список со 10 главни придобивки што ги добивате од темите на WordPress за Blossom Themes:

Разновидни области https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-studio-pro/Hadji
Блог за убавина https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-fashion-pro/Hadji
Блог за начин на живот
Блог на патувач https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-travel-pro/Hadji
Бизнис
Спа, салон и рекреација https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-spa-pro/Hadji
Блог на готвач
Блог за храна https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/cookery/Hadji
Фитнес Блог
Свадба https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-wedding-pro/Hadji
Мама Блог
Тренер, обучувач, коуч, судија https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-coach-pro/Hadji
Тренер за здравје
Е-трговија https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-shop-pro/Hadji
Личен блог

Овие одговорни теми ќе и помогнат на вашата публика да ги чита вашите блогови и на мобилни уреди.

Помогни ми да ти помогнам

👉 Потребни ви се уметнички модификации, измени, прилагодувања – па дури и уметност, дизајн од нула?
Нашите добри уметнички идеи имаат грб.
НЕ Е САМО ПРОИЗВОД, АКО ГО ИМА И ВАШЕТО ЛОГО НА НЕГО.
Сакате да изгледате добро и сакате вашата компанија да изгледа добро. Го разбираме тоа – и даваме гаранција дека ќе ве поткрепиме!
Примероците се како магија.
Прават сомневањата да исчезнат.
Вашето лого на вистинскиот производ е како маркетинг магија. Може да се претвори вообичаеното во извонредно, и моментот, во момент кој е важен.
🤔 Потребни ви се идеи? Уметничка помош? Невозможни рокови? Специјално ракување? Само кажете ни што ви треба и ние ќе ги снемаме овие прашалници – сигурно.
👸🤴 A ЌE НАПРАВИМЕ И ПОДОБРО ДА ИЗГЛЕДАТЕ. 🤴👸
🌟 ЌЕ СВЕТИТЕ.
👊 ЌЕ НАПРАВИМЕ СИГУРНО.
Тоа е вашето лого, затоа мора да биде совршено. Совршен производ, совршено отпечатен и доставен на време. Тоа е сигурност. И тоа е наше ветување до вас. ✍️
💫 Нема сомнение дека ја правиме магијата да се случи. Можете да бидете сигурни дека го имаме вашиот совршен производ. Нашите искусни трговци знаат што е барано – од испробано, до вашите омилени брендови.
Бидејќи вашето лого на вистинскиот производ е маркетинг магија. 💪
СИГУРНО. 🙏
ТОА Е МОЈАТА Супер моќ. 🦸
CHN ✍️ 🙏
👍 chncodes
📧 chn@chn.codes
💻🖥️📲 chn.codes

За нас

Скоро секој деновиве сака модерно-практична верзија на нивната веб-страница. Во полето на дизајнирање и развој на веб-страница, брзо се снаоѓаме. Создаваме верзија на веб-дизајн страница за секоја резолуција. Одржување на веб страни и фејсбук фан страни.
Земете ја вашата одлука денес ……
Добијте целосна одговорна веб-страница за вашиот бизнис …
Нашите услуги вклучуваат:
Дизајн на лого
Брошури и каталог
Изработка на визит-картички
Ознаки на отворено и затворено
Банери
Дизајн на флаери
Дизајн на маици
Промотивни артикли за подароци
Веб дизајн
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ! 

chn_dizajn@protonmail.com