Blossom Themes

Blossom Themes обезбедува колекција богата со WordPress теми, со прекрасни женски дизајни. Можете да добиете теми на WordPress со пријатни комбинации на бои и привлечна типографија.

Сите теми на Blossom WordPress се одговорни, оптимизирани за пребарувачот, вклучуваат елегантна типографија, лесен интерфејс, итн. Имаме и дизајни за употреба, кои го привлекуваат вниманието на вашата публика.

Некои од стандардните одлики во нашите теми се:

– Неограничени опции во боја
– Вклучува 900+ фонтови на Google
– Превод е подготвен
– Интеграција на социјалните медиуми
– Повеќе дизајни на почетната страница
– Добро дизајнирани обрасци за генерација на олово
– Поддржува додаток на WooCommerce
– Беспрекорно надградба на премиум верзија

Еве список со 10 главни придобивки што ги добивате од темите на WordPress за Blossom Themes:

Разновидни области https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-studio-pro/Hadji
Блог за убавина https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-fashion-pro/Hadji
Блог за начин на живот
Блог на патувач https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-travel-pro/Hadji
Бизнис
Спа, салон и рекреација https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-spa-pro/Hadji
Блог на готвач
Блог за храна https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/cookery/Hadji
Фитнес Блог
Свадба https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-wedding-pro/Hadji
Мама Блог
Тренер, обучувач, коуч, судија https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-coach-pro/Hadji
Тренер за здравје
Е-трговија https://blossomthemes.com/ref/Hadji/?campaign=https://blossomthemes.com/wordpress-themes/blossom-shop-pro/Hadji
Личен блог

Овие одговорни теми ќе и помогнат на вашата публика да ги чита вашите блогови и на мобилни уреди.